Uncategorized @et
Teistmoodi lähenemine retseptiloomele
Oma Maitse retseptitoimetaja, raamatu “Lihtsus kokakunstis” autor ja tervisliku toidu entusiast Paula Särekanno läheneb enda retseptiloomes toorainele läbi glükeemilise indeksi. Viimasesse teadlik suhtumine toetab tervislikku toitumist, hoiab veresuhkru stabiilsena ja aitab seeläbi …
Toitumisnõustaja Irina Tamme kõige olulisem retsept
Irina Tamme on oma kehakaalust kaotanud 30 üleliigset kilo. Täna tegutseb ta Fitlapi toitumisnõustajana. Aga lisaks sellele, et ta loob Fitlapi keskkonda tervislikke retsepte, teab ta ka jätkusuutliku ja kõige lihtsama kaalulangetuse …
Gerli Padari väljakutse – lapsed mänguliselt sööma
Kuidas teha nii, et lapsed sööksid kõike? Ei pirtsutaks puu- ja köögiviljadega, sööksid nii suppi kui praadi ning oskaksid ka ise vajadusel süüa teha? Gerli Padaril on varuks häid nippe, kuidas meelitada …
Kokasaates tehtud avastus viis Elina Nechayeva veelgi parema menüüni
Kui Elina Nechayeva läks osalema saatesse „Joel Ostrati suur õhtusöök”, polnud tal veel aimugi, et lisaks ägedale kokasaate kogemusele, avastab ta sealt masina, mis hellitab tema maitsemeeli ning aitab tal kõvasti aega …
Suvise Margarita kokteiliretsept
Margarita on üks populaarsemaid kokteile maailmas. See kokteil on oma loomisest alates võlunud joojaid, rännates ümber maakera, et saada tänapäeval üheks kõige levinumaks joogiks. Klassikaline Margarita sobib ideaalselt kuumaks suvepäevaks. Sa hakkad …
Getter Jaani kokkamise järgmine level
Getter Jaani viis mõne aja eest oma koduse kokkamise uuele tasemele. Paljud tema lemmikretseptid tulevad alates sellest hetkest veelgi paremini välja. Need maitsevad nüüd lausa siidiselt nagu ta ise armastab öelda. Nimelt, …
Juta Umamist – põneva toidu maaletooja
Juta Raudnaski maailma erilisemate ja põnevate toitude nimekiri võtab silme eest kirjuks. Ta on söönud näiteks linnupesasupi Hiinas ja nautinud tsiibetkassi seedekulgla läbinud kohvi Indoneesias. Talle ei meeldi rutiin ning seepärast on …
Must maja Murastes perenaine: “Kuula enda sisetunnet, nii saad alati parima – olgu see toit, kodu või ükskõik, mis muu.“
Mõnikord on hea, kui ressursid on piiratud, sest see võib viia oma annete arendamiseni ning tulemus võib olla isegi parem kui esialgu oodata oskasid. Täpselt nii läks ka Isabel Pauliga, kes piiratud …
7 PÜREESUPPI MAITSVALT JA KIIRELT
Kui ka Sinul on peale kiiret ja rasket tööpäeva raske kokkamise lainele saada ja mõte kisub tavaliselt hoopis takeaway suunas, siis proovi neid ülimaitsvaid ja kerge vaevaga valmivaid püreesuppe. Siin on sulle …
Smuutisõbra põhiküsimused
Blenderite valik on tohutu. Poes blenderi riiulite juures edasi- tagasi kõndides tuleb pähe täiesti õigustatud küsimus– millist neist küll valida. On neid, mis on keskendunud peamiselt smuuti valmistamisele ning mille kannu osa …