Mahe paprika-tomatisupp

Vaja läheb:
- 1/8 tl paprikapulbrit
 - 1/4 tl jahvatatud musta pipart
 - 3/4 tl kosher või meresoola
 - 120 ml väherasvast piima
 - 120 ml juurviljapuljongit
 - 1 spl oliiviõli
 - 2 seemnetest puhastatud ja jämedalt hakitud punast paprikat
 - 900 g neljaks lõigatud tomateid
 - 1 jämedalt hakitud keskmine sibul
 - 3 küüslauguküünt
 
Valmistamine:
- Aseta küüslauk, sibul, tomatid ja paprika ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ning küpseta 190˚C juures 1 tund.
 - Võta köögiviljad ahjust ning lase jahtuda.
 - Tõsta röstitud köögiviljad FourSide või WildSide+ kannu, aseta kannule kaas ning vali menüüst „Soup“.
 - Lisa purustatud köögiviljad koos juurviljapuljongi, piima, soola, pipra ja paprikapulbriga keskmisele kastmepannile.
 - Lase segul podiseda madalal tulel 20 min, et rikastada supi maitset.