Lillkapsapüreesupp karriga

Vaja läheb:

  • 1 lillkapsapea
  • 1 1/2 tl karripulbrit
  • 2 tl ürtidega köögiviljapuljongi pulbrit või puljongikuubik
  • 1 tl kosher soola
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 sibul, mis on viilutatud 0,5 cm rõngasteks
  • 700 ml vett
  • 1 spl hakitud peterselli, valikuline

Valmistamine:

  1. Eelkuumuta ahi kuumuseni 220˚C.
  2. Lisa  tükeldatud lillkapsas, sibul, õli, karripulber ja sool küpsetusplaadile ning sega. Rösti köögivilju 25 min.
  3. Lisa vesi, puljong ja lillkapsa-sibula segu WildSide+ kannu (tõsta osa lillkapsa segust kõrvale kaunistamiseks). Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Speed Up“ kiiruseni 6. Sega kuni soovitud konsistents on saavutatud.
  4. Serveeri ning kaunista röstitud köögiviljadega (soovi korral hakitud peterselliga.)