Blogi

Koogikontori looja Merilini kogemuslugu

  “Usun, et õnnelik on see, kes teeb tööd, mida armastab,” sõnab Merilin Siimpoeg, toidublogi Koogikontor looja. Selle põhimõtte järgi on Merilin suunanud oma elu nii, et iga päev oleks täidetud loomingulise …

Loe edasi

D-vitamiin

D-vitamiini olulisus ja tarbimine

Mis on D-vitamiin ja miks see on oluline? D-vitamiin, eriti selle D3 vorm (kolekaltsiferool), on mikrotoitaine, mida inimkeha saab nii toidust kui ka päikese UV-B kiirguse mõjul nahas sünteesides. D-vitamiini peamine roll …

Loe edasi

Mari Ojasaar-Parve julgus katsetada uusi retsepte

Mari Ojasaar-Parve kannab mitmeid uhkeid tiitleid – ehtedisainer, kirjanik, kunstnik, ema ja abikaasa. Koos abikaasa, Jesper Parvega, pakutakse toetavat kasvukeskkonda nende kolmele lapsele Hiiumaa metsade vahel. Armastus läbi toidu Mari rõhutab, et …

Loe edasi

Teistmoodi lähenemine retseptiloomele

Oma Maitse retseptitoimetaja, raamatu “Lihtsus kokakunstis” autor ja tervisliku toidu entusiast Paula Särekanno läheneb enda retseptiloomes toorainele läbi glükeemilise indeksi. Viimasesse teadlik suhtumine toetab tervislikku toitumist, hoiab veresuhkru stabiilsena ja aitab seeläbi …

Loe edasi

Blendtec programmide valikud

Mis saab siis, kui mu blenderil pole tainaprogrammi? Ma ei näe oma Blendtec blenderil täismahlanuppu – millist kiirust peaksin kasutama? Sa pole ainus, kes on neid küsimusi esitanud. Paljud meie veebisaidil olevad …

Loe edasi