Blendtec programmide valikud

Mis saab siis, kui mu blenderil pole tainaprogrammi? Ma ei näe oma Blendtec blenderil täismahlanuppu – millist kiirust peaksin kasutama? Sa pole ainus, kes on neid küsimusi esitanud.

Paljud meie veebisaidil olevad retseptid on loodud spetsiaalselt seeria Total Blender jaoks, millel on kuus eelprogrammeeritud segamistsüklit, manuaalsed kiiruse suurendamise ja vähendamise juhtnupud ning pulseerimisnupp. Sellest ajast saadik on loodud palju uusi Blendtec mudeleid ja neil kõigil pole samu funktsioone. Samas on neil kõigil ühesugune võimekus.

Blenderi Designer 725 kasutajaliides

Blendtec programmide teisendamiseks saad kasutada neid juhiseid:

  • SMUUTI Blenderda keskmisel kiirusel 40–50 sekundit.
  • KASTMED/DIPID/SALATIKASTMED/TAINAD Blenderda keskmisel kuni keskmiselt väiksel kiirusel 30 sekundit.
  • JÄÄTIS / KÜLMUTATUD JOGURT Blenderda väiksel kiirusel 15 sekundit, seejärel sega keskmisel kuni keskmiselt suurel kiirusel 30 sekundit.
  • TÄISMAHL Blenderda keskmisel kuni keskmiselt suurel kiirusel 50–60 sekundit.
  • SUPID/SIIRUPID/FONDÜÜD Blenderda suurel kiirusel 90–180 sekundit, kuuma supi korral sega kauem (mida kuumemat suppi soovid, seda kauem blenderda).
  • PUHASTUSTSÜKKEL Blenderda 10–20 sekundit, alustades väiksel kiirusel ja suurendades järk-järgult kuni suure kiiruseni, seejärel vähenda kiirust uuesti kuni peatumiseni.
  • PURUSTATUD JÄÄ / JÄÄTISEKOKTEIL Blenderda keskmisel kuni keskmiselt väiksel kiirusel 30–40 sekundit.

Jälgi, et sa ei blenderdaks liiga palju või vähe.

 

* Need tsüklid on mõeldud juhisteks. Olenevalt soovitud konsistentsist (ja kasutatud koostisainetest) võid ka vähem või rohkem blenderda. 

 

Mõnusat blenderdamist! 😊

 

Soovitatud postitused

Koogikontori looja Merilini kogemuslugu

  “Usun, et õnnelik on see, kes teeb tööd, mida armastab,” sõnab Merilin Siimpoeg, toidublogi Koogikontor looja. Selle põhimõtte järgi on Merilin suunanud oma elu nii, et iga päev oleks täidetud loomingulise …

Loe edasi

D-vitamiin

D-vitamiini olulisus ja tarbimine

Mis on D-vitamiin ja miks see on oluline? D-vitamiin, eriti selle D3 vorm (kolekaltsiferool), on mikrotoitaine, mida inimkeha saab nii toidust kui ka päikese UV-B kiirguse mõjul nahas sünteesides. D-vitamiini peamine roll …

Loe edasi