Falafelid

Vaja läheb:

  • 120 ml värsket peterselli
  • 120 ml värsket koriandrit
  • 120 ml beebiporgandeid
  • 445 ml kurnatud konservkikerherneid
  • 1/4 väikest punast sibulat
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 tl kosher või meresoola
  • 1/4 tl jahvatatud köömneid
  • 1 1/2 tl küpsetuspulbrit
  • 45 g nisujahu
  • 1/8 tl jahvatatud musta pipart

Valmistamine:

    1. Lisa petersell, koriander, kikerherned, sibul ja küüslauk WildSide+ või FourSide kannu ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Pulse“ 6 korda.
    2. Kasutades spaatlit, kraabi kannu külgedelt segu ning sega kergelt.
    3. Aseta kaas uuesti kannule ning vali menüüst „Pulse“ 6 korda. Kui vaja, korda protsessi.
    4. Vala saadud segu keskmise suurusega kaussi.
    5. Lisa kõik ülejäänud koostisosad kaussi ning sega kuni saavutad ühtlase segu.
    6. Kata kauss köögikilega ning aseta vähemalt 2 tunniks külmkappi, lastes segul marineerida.
    7. Kuumuta õli kõrges pannis kuumusel 180˚C.
    8. Vormi teelusika suurused pallid ning küpseta õlis kuldpruuniks. Tõsta köögipaberiga kaetud alusele nõrguma.
    9. Serveeri pita saia, värske salati, kurgiviilude, tomati ja punase pipraga.