Isetehtud mandlipiim

Vaja läheb:

  • 2 spl agaavinektarit
  • 150 g üleöö leotatud ja loputatud mandleid
  • 1/8 tl kosher soola
  • 1 tl vanilliekstrakti või kaunast kraabitud seemneid
  • 960 ml tassitäis vett

Valmistamine:

  1. Lisa vesi ja leotatud mandlid FourSide või WildSide+ kannu retseptis antud järjekorras ning aseta kaas kannule.
  2. Vali „Whole Juice“ või sega kiirusel 6 50-60 sekundit.
  3. Kurna piim läbi pähkli-piima koti või marli eemaldamaks mandli kestad ja viljaliha.
  4. Loputa Blendteci kann ning kalla kurnatud mandlipiim tagasi kannu koos järelejäänud koostisosadega ning sulge kaas.
  5. Vajuta „Pulse“ 3-5 korda, et segada korraikult.
  6. Serveeri või säilita külmikus kuni 3 päeva.