Kartuli-spinati pannkoogid

Vaja läheb:
- 2 viilu röstitud ja neljaks lõigatud täisterasaia
- 300 ml kergelt kokkusurutud spinatit
- 180 ml väherasvast petti
- 2 suurt muna
- 3 küpsetatud või keedetud ja neljaks lõigatud kartulit
- 3 neljaks lõigatud küüslauguküünt
- 1/4 tl kosher soola
- 1/4 tl jahvatatud musta pipart
- 25 g parmesani juustu
- 40 g fetajuustu
- 1 1/2 spl oliiviõli, jaotatuna
Valmistamine:
- Lisa röstsai WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Pulse“ 6-8 korda või kuni soovitud saiapuru on saavutatud. Aseta kõrvale.
- Pruunista suurel pannil ½ spl õliga spinat, kuni spinat närbub.
- Lisa spinat, pett, munad, kartul, küüslauk, sool, pipar, Parmesaani juust ja saiapuru WildSide+ kannu. Aseta kannule kaas ning vali menüüst „Sauces.“
- Lisa fetajuust ning kasutadest spaatlit sega ühtlaseks.
- Eelsoojenda ahi kuumuseni 200˚C.
- Kuumuta 1 spl õli pannil. Kalla umbes 0,8 dl segu pannile.
- Küpseta mõlemat külge kuldpruunistumiseni (umbes 1-2 min.)
- Aseta koogid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahjus 10 min.