Kartuli-spinati pannkoogid

Vaja läheb:

  • 2 viilu röstitud ja neljaks lõigatud täisterasaia
  • 300 ml kergelt kokkusurutud spinatit
  • 180 ml väherasvast petti
  • 2 suurt muna
  • 3 küpsetatud või keedetud ja neljaks lõigatud kartulit
  • 3 neljaks lõigatud küüslauguküünt
  • 1/4 tl kosher soola
  • 1/4 tl jahvatatud musta pipart
  • 25 g parmesani juustu
  • 40 g fetajuustu
  • 1 1/2 spl oliiviõli, jaotatuna

Valmistamine:

 

  1. Lisa röstsai WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Pulse“ 6-8 korda või kuni soovitud saiapuru on saavutatud. Aseta kõrvale.
  2. Pruunista suurel pannil ½ spl õliga spinat, kuni spinat närbub.
  3. Lisa spinat, pett, munad, kartul, küüslauk, sool, pipar, Parmesaani juust ja saiapuru WildSide+ kannu. Aseta kannule kaas ning vali menüüst „Sauces.“
  4. Lisa fetajuust ning kasutadest spaatlit sega ühtlaseks.
  5. Eelsoojenda ahi kuumuseni 200˚C.
  6. Kuumuta 1 spl õli pannil. Kalla umbes 0,8 dl segu pannile.
  7. Küpseta mõlemat külge kuldpruunistumiseni (umbes 1-2 min.)
  8. Aseta koogid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahjus 10 min.