Kreemjas dipikaste spinatiga

Vaja läheb:

  • 2 tl oliiviõli
  • 1 jämedalt hakitud küüslauguküüs
  • 960 ml kergelt kokkusurutud spinatit
  • 1/2 tl purustatud musta pipart
  • 240 ml väherasvast kodujuustu
  •  120 g toorjuustu
  • 25 g parmesani juustu

Valmistamine:

  1. Kuumuta pannil õli ning lisa küüslauk, spinat ja punase pipra helbed. Kuumuta, kuni spinat tõmbub kokku ning aseta siis kõrvale ootama.
  2. Lisa kodujuust ning toorjuust FourSide või WildSide+ ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Dips“ või “Butters” või sega keskmisest madalamal kiirusel (kiirus 3) 30 sekundit.
  3. Lisa kannu Parmesani juust ja pannil kuumutatud koostisosad ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „pulse 4-6 korda, kuni koostisosad on segunenud. Jälgi, et ei segaks üle.
  4. Serveeri või hoia külmkapis kuni kasutamiseni.