Kreemjas kõrvitsapüreesupp

Vaja läheb:

  • 1 spl mascarpone juustu
  • 1/4 tl karripulbrit
  • 1/4 tl jahvatatud musta pipart
  • 1 tl kosher või meresoola
  • 1/2 tl tšillipulbrit
  • 480 ml küpsetatud ja kooritud jamssi
  • 180 ml kõrvitsapüreed
  • 720 ml juurviljapuljongit
  • 1/4 keskmise suurusega jämedalt hakitud sibulat
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 spl oliiviõli

Valmistamine:

  1. Küpseta küüslauku ja sibulat oliiviõlis kuni need muutuvad klaasjaks.
  2. Aseta küüslauk ja sibul FourSide või WildSide+ kannu ning lisa ülejäänud koostisosad retseptis antud järjekorras.
  3. Aseta kannule kaas ning vali menüüst „Soup“ või sega maksimumkiirusel 90-180 sekundit.