Kreemjas kõrvitsapüreesupp

Vaja läheb:
- 1 spl mascarpone juustu
- 1/4 tl karripulbrit
- 1/4 tl jahvatatud musta pipart
- 1 tl kosher või meresoola
- 1/2 tl tšillipulbrit
- 480 ml küpsetatud ja kooritud jamssi
- 180 ml kõrvitsapüreed
- 720 ml juurviljapuljongit
- 1/4 keskmise suurusega jämedalt hakitud sibulat
- 1 küüslauguküüs
- 1 spl oliiviõli
Valmistamine:
- Küpseta küüslauku ja sibulat oliiviõlis kuni need muutuvad klaasjaks.
- Aseta küüslauk ja sibul FourSide või WildSide+ kannu ning lisa ülejäänud koostisosad retseptis antud järjekorras.
- Aseta kannule kaas ning vali menüüst „Soup“ või sega maksimumkiirusel 90-180 sekundit.