Lillkapsapüreesupp karriga

Vaja läheb:
- 1 lillkapsapea
- 1 1/2 tl karripulbrit
- 2 tl ürtidega köögiviljapuljongi pulbrit või puljongikuubik
- 1 tl kosher soola
- 2 spl oliiviõli
- 1 sibul, mis on viilutatud 0,5 cm rõngasteks
- 700 ml vett
- 1 spl hakitud peterselli, valikuline
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi kuumuseni 220˚C.
- Lisa tükeldatud lillkapsas, sibul, õli, karripulber ja sool küpsetusplaadile ning sega. Rösti köögivilju 25 min.
- Lisa vesi, puljong ja lillkapsa-sibula segu WildSide+ kannu (tõsta osa lillkapsa segust kõrvale kaunistamiseks). Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Speed Up“ kiiruseni 6. Sega kuni soovitud konsistents on saavutatud.
- Serveeri ning kaunista röstitud köögiviljadega (soovi korral hakitud peterselliga.)