Mahe paprika-tomatisupp
Vaja läheb:
- 1/8 tl paprikapulbrit
- 1/4 tl jahvatatud musta pipart
- 3/4 tl kosher või meresoola
- 120 ml väherasvast piima
- 120 ml juurviljapuljongit
- 1 spl oliiviõli
- 2 seemnetest puhastatud ja jämedalt hakitud punast paprikat
- 900 g neljaks lõigatud tomateid
- 1 jämedalt hakitud keskmine sibul
- 3 küüslauguküünt
Valmistamine:
- Aseta küüslauk, sibul, tomatid ja paprika ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ning küpseta 190˚C juures 1 tund.
- Võta köögiviljad ahjust ning lase jahtuda.
- Tõsta röstitud köögiviljad FourSide või WildSide+ kannu, aseta kannule kaas ning vali menüüst „Soup“.
- Lisa purustatud köögiviljad koos juurviljapuljongi, piima, soola, pipra ja paprikapulbriga keskmisele kastmepannile.
- Lase segul podiseda madalal tulel 20 min, et rikastada supi maitset.