Mahe paprika-tomatisupp

Vaja läheb:

  • 1/8 tl paprikapulbrit
  • 1/4 tl jahvatatud musta pipart
  • 3/4 tl kosher või meresoola
  • 120 ml väherasvast piima
  • 120 ml juurviljapuljongit
  • 1 spl oliiviõli
  • 2 seemnetest puhastatud ja jämedalt hakitud punast paprikat
  • 900 g neljaks lõigatud tomateid
  • 1 jämedalt hakitud keskmine sibul
  • 3 küüslauguküünt

Valmistamine:

  1. Aseta küüslauk, sibul, tomatid ja paprika ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ning küpseta 190˚C juures 1 tund.
  2. Võta köögiviljad ahjust ning lase jahtuda.
  3. Tõsta röstitud köögiviljad FourSide või WildSide+ kannu, aseta kannule kaas ning vali menüüst „Soup“.
  4. Lisa purustatud köögiviljad koos juurviljapuljongi, piima, soola, pipra ja paprikapulbriga keskmisele kastmepannile.
  5. Lase segul podiseda madalal tulel 20 min, et rikastada supi maitset.