Pehme ananassijäätis

Vaja läheb:

  • 150 ml magustamata mandlipiima
  • 150 ml kookospiima
  • 1/4 tl steviat (või muu magusaine omal valikul), valikuline
  • 1 näpuotsatäis soola
  • 120 ml ananassimahla
  • 500 g värskeid külmutatud ananassitükke

Valmistamine:

  1. Lisa koostisosad retseptis antud järjekorras FourSide või WildSide+ kannu.
  2. Sega keskmisest madalamal kiirusel (kiirus 3) 20 sekundit siis tõsta kiirust 6. astmele ning sega veel 30 sekundit või kuni ühtlane. Juhul, kui segu jääb kannu seinte külge, eemalda korraks kann ning raputa sisu alla pöördlaba poole ning jätka uuesti segamist.
  3. Kalla ananassi segu suurde plastik- kotti ning aseta sügavkülma 30-60 minutiks.
  4. Lõika plastikkoti nurk ära ning pigista segu serveerimisanumatesse.

 

Märkus: Kui kasutate Twister kannu, vähendage koostisosi poole vähemaks.