Porgandipüreesupp õunaga

Vaja läheb:
- 6 keskmist kooritud ja jämedalt tükeldatud porgandit
 - 1/2 keskmist jämedalt hakitud kollast sibulat
 - 1 kooritud, neljaks lõigatud, ilma südamikuta jämedalt tükeldatud õun
 - 1 spl oliiviõli
 - 475 ml juurviljapuljongit
 - 1 tl kuivatatud tüümiani
 - 1/4 tl jahvatatud musta pipart
 - 1/4 tl kosher või meresoola
 - 1/4 tl selleriseemneid
 
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi kuumuseni 220˚C.
 - Aseta porgandi, sibula ja õunatükid küpsetusplaadile ning nirista üle oliiviõliga.
 - Küpseta 30 minutit, vahepeal segades.
 - Lisa kõik koostisosad kannu ning aseta peale kaas.
 - Vali menüüst „Soup“ või sega maksimumkiirusel 90-180 sekundit. Serveeri.