Salatikaste röstitud paprikaga

Vaja läheb:

  • 80 ml oliiviõli
  • 60 ml vett
  • 3 spl valget destilleeritud äädikat
  • 2 röstitud, ilma südamiku ja seemneteta punast paprikat
  • 1 küüslauguküüs
  • 1/2 tl kosher soola
  • 1/8 tl suitsutatud paprikapulbrit
  • 1/8 tl cayenne’i pipart

Valmistamine:

    1. Lisa koostisosad FourSide või WildSide kannu retseptis antud järjekorras ning asteta kaas kannule.
    2. Vali menüüst „Dressings“ või sega madalal –kuni keskmisel kiirusel (kiirus 3-5) 30 sekundit.

 

Märge: punaste paprikate röstimiseks eekuumuta ahi grillreziimil. Aseta paprikad küpsetuspaberiga ahjuplaadile ning grilli 4-6 minutit, kuni pruunistuvad. Keera paprikad ümber ning rösti uuesti. Korda protsessi, kuni kõik paprika küljed on tumedad. Eelmalda paprikad ahjust ning aseta suletud karpi 15 minutiks, lastes aurul paprikate nahad lahtisemaks muuta. Koori õrnalt ning viska nahad minema. Enne kasutamist eemalda paprikatelt seemned.