Soolane juustukook suupisteks

Vaja läheb:

  • 1 tl võid
  • 1 viil röstitud ja neljaks lõigatud täisteraleiba
  • 1 suur muna
  • 3 suurt munavalget
  • 225 g toorjuustu
  • 180 ml artišokisüdamikke vees
  • 2 jämedalt hakitud rohelist sibulat
  • 1 jämedalt hakitud küüslauguküüs
  • 240 ml fetajuustu
  • 1/2 tl kuivatatud punet
  • 1/2 tl kuivatatud basiilikut

Valmistamine:

  1. Eelkuumuta ahi kuumuseni 160˚C.
  2. Määri või röstsaiale ning tõsta röstsai WildSide+ või FourSdie kannu. Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Pulse“ 4-6 korda või kuni soovitud saiapuru suurus on saavutatud. Suru saiapuru lahitikäivasse koogivormi (22cm) põhja.
  3. Lisa kannu muna, munavalge ja toorjuust ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Pulse“ 4-6 korda.
  4. Lisa artišokid, sibul, küüslauk, fetajuust, oregano ja basiilik. Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Pulse“ 3-5 korda.
  5. Vala saadud segu saiapurule vormi ja küpseta 35 minutit või kuni koogi keskosa on peaaegu tahenenud. Jahuta alusel 30 minutit.
  6. Kata ning jahuta külmkapis vähemalt 4 tundi enne serveerimist.