Soolane juustukook suupisteks

Vaja läheb:
- 1 tl võid
- 1 viil röstitud ja neljaks lõigatud täisteraleiba
- 1 suur muna
- 3 suurt munavalget
- 225 g toorjuustu
- 180 ml artišokisüdamikke vees
- 2 jämedalt hakitud rohelist sibulat
- 1 jämedalt hakitud küüslauguküüs
- 240 ml fetajuustu
- 1/2 tl kuivatatud punet
- 1/2 tl kuivatatud basiilikut
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi kuumuseni 160˚C.
- Määri või röstsaiale ning tõsta röstsai WildSide+ või FourSdie kannu. Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Pulse“ 4-6 korda või kuni soovitud saiapuru suurus on saavutatud. Suru saiapuru lahitikäivasse koogivormi (22cm) põhja.
- Lisa kannu muna, munavalge ja toorjuust ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Pulse“ 4-6 korda.
- Lisa artišokid, sibul, küüslauk, fetajuust, oregano ja basiilik. Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Pulse“ 3-5 korda.
- Vala saadud segu saiapurule vormi ja küpseta 35 minutit või kuni koogi keskosa on peaaegu tahenenud. Jahuta alusel 30 minutit.
- Kata ning jahuta külmkapis vähemalt 4 tundi enne serveerimist.