Suitsune bataadipüreesupp peekoniga

Vaja läheb:
- 3 suurt bataati või jamssi
 - 4 küüslauguküünt
 - 1 spl suitsutatud paprikapulbrit
 - 1 spl tšillipulbrit
 - 1,4 l kanapuljongit
 - 1/2 tl musta pipart
 - 2 spl oliiviõli
 - 60 g võid
 - 1/2 spl suitsutatud paprikapulbrit
 - 1 spl tšillipulbrit
 - 1/2 spl vahtrasiirupit
 - 1 keskmine magus sibul
 - 8 viilu peekonit
 - 1 1/2 tl meresoola
 
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi kuumuseni 200˚C.
 - Koori bataadid ja lõika need 2,5 cm paksusteks kangideks. Aseta bataadid ühe kihina ahjuplaadile (vaja läheb ilmselt 2 ahjuplaati.)
 - Lõika sibul neljaks ning aseta uuele ahjuplaadile/pannile. Lisa küüslauguküüned sibulale. Nirista rohkelt oliiviõli bataatidele, sibulatele ja küüslaugule.
 - Lisa kõikidele köögiviljadele soola ja pipart ning sega.
 - Lisa suitsutatud paprikapulbrit ainult bataatidele ning sega.
 - Küpseta iga rooga 30 min.
 - Lõika peekonitükid suupärasteks tükkideks ning küpseta kuni need muutuvad krõbedaks. Eemalda peekon rasvast ning pane kõrvale.
 - Pärast köögiviljade 30 minutilist küpsemisaega sega need korralikult läbi ning küpseta veel 20 minutit, et tagada ühtlane küpsus.
 - Vahepeal lisa 1/3 osa puljongist WildSide+ või FourSide kannu. Kui köögiviljad on röstitud, lisa need puljongile. Aseta kaas kannule ning vali menüüst „Soup,“ „Hot,“ „90“ või sega maksimumkiirusel 90 sekundit.
 - Vala saadud segu suurde supipotti, lisa ülejäänud puljong ning lase keema tõusta.
 - Lase supil podiseda madalal tulel 10 minutit ning seejärel lisa peekon.
 - Tugevda supi maitset, segades viimased 4 koostisosa ( või, ½ spl suitsutatud paprikapulbrit, 1 spl tšillipulbrit ja vahtrasiirup) väiksel kastmepannil, kuumuta kuni koostisosad on kokku sulanud siirupiks.
 - Serveeri suppi kausis ning nirista peale „maitsesiirup.“