Täistera naan-leib

Vaja läheb:
- 80 ml sooja piima
- 2 1/4 tl kuivpärmi
- 1/2 spl suhkrut
- 180 ml maitsestamata jogurtit
- 2 spl rapsiõli
- 1 1/2 tl kosher soola
- 1/4 tl küpsetuspulbrit
- 210 g täisterajahu
Valmistamine:
- Lisa piim, pärm ja suhkur kannu, aseta kaas kannule ning vajuta „Pulse“ 2 korda. Lase pärmil kerkida 5-10 minutit
- Sega eraldi kausis jahud. Lisa 1/3 jahust, jogurt, õli, sool ja küpsetuspulber kannu, aseta kaas kannule ning vajuta „Pulse“ 2-3 korda.
- Lisa järgmine 1/3 jahu kogusest, aseta kaas kannule ning vajuta „Pulse“ 3-5 korda.
- Lisa viimane kolmandik jahust, aseta kaas kannule ning vajuta „Pulse“ 6-8 korda või kuni kogu jahu on segunenud ja moodustab taigna.
- Lase taignal kerkida kuni see saavutab topeltmahu.
- Kuumuta ahjuplaat.
- Eemalda taigen kannust ning jaga 8-ks sidruni suuruseks palliks. Rulli kõik taignapallid 0,5 cm paksusteks ovaalideks.
- Pritsi ühte taigna poolt veega ning aseta see õrnalt poolkuumutatud ahjuplaadile.
- Küpseta mõned minutid, kuni tainas hakkab kerkima pruunistuma alt poolt. Keera naanid ümber ning lase küpseda, kuni muutuvad kuldpruuniks.