Traditsiooniline grillkaste

Vaja läheb:
- 1 spl oliiviõli
- 2 küüslauguküünt
- 1/2 keskmist sibulat
- 350 ml purustatud tomateid
- 3 spl Worcestershire’i kastet
- 2 spl melassi
- 1 tl vedelat suitsutusainet
- 1/2 tl sinepipulbrit
- 1 tl õunasiidri äädikat
- 1/4 tl kosher või meresoola
- 1/2 tl jahvatatud köömneid
- 1/2 tl jahvatatud musta pipart
- 1 näputäis jahvatatud cayenne’i pipart
Valmistamine:
- Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel
- Lisa küüslauk ja sibul ja prae kuni sibul on pehme ning klaasistunud.
- Lisa ülejäänud koostisosad pannile ja sega hoolikalt. Pruunista 10 minutit.
- Võta pann tulelt ning lase jahtuda. Lisa segu FourSide, Mini WildSide või WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule.
- Vali menüüst „Sauces“ või sega keskmisel kiirusel 30 sekundit.