Traditsiooniline grillkaste

Vaja läheb:

  • 1 spl oliiviõli
  • 2 küüslauguküünt
  • 1/2 keskmist sibulat
  • 350 ml purustatud tomateid
  • 3 spl Worcestershire’i kastet
  • 2 spl melassi
  • 1 tl vedelat suitsutusainet
  • 1/2 tl sinepipulbrit
  • 1 tl õunasiidri äädikat
  • 1/4 tl kosher või meresoola
  • 1/2 tl jahvatatud köömneid
  • 1/2 tl jahvatatud musta pipart
  • 1 näputäis jahvatatud cayenne’i pipart

Valmistamine:

  1. Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel
  2. Lisa küüslauk ja sibul ja prae kuni sibul on pehme ning klaasistunud.
  3. Lisa ülejäänud koostisosad pannile ja sega hoolikalt. Pruunista 10 minutit.
  4. Võta pann tulelt ning lase jahtuda. Lisa segu FourSide, Mini WildSide või WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule.
  5. Vali menüüst „Sauces“ või sega keskmisel kiirusel 30 sekundit.