Tummine kartulipüreesupp

Vaja läheb:
- 420 ml soojendatud piima
 - 1 puhastatud ja poolitatud roheline sibul
 - 60 ml vähendatud rasvasisaldusega cheddari juustu
 - 1/4 tl kosher soola
 - 1/8 tl jahvatatud musta pipart
 - 2 suurt küpsetatud või keedetud kartulit
 - 3 viilu küpsetatud ja tükeldatud peekonit
 - 60 ml lahjat hapukoort
 
Valmistamine:
- Lisa piim, hapukoor, sibul, cheddari juust, sool, pipar ja 1 küpsetatud kartul WildSide+ või FourSide kannu antud järjekorras ning aseta kaas kannule.
 - Vali menüüst „Soup,“ „Hot,“ „90“ või sega maksimumkiirusel 90 sekundit.
 - Lisa teine küpsetatud kartul ning peekon ning aseta kaas kannule.
 - Vali menüüst „Pulse“ 2-4 korda, kuni supp on segunenud aga endiselt tükiline.
 - Serveeri ning kaunista vastavalt soovile.