Valgubatoon

VAJA LÄHEB:

  • 150 g 3 tundi leotatud ja kurnatud mandleid
  • 70 g pekaanipähkleid
  • 120 ml vett, jaotatuna
  • 150 g datleid
  • 1 spl chia seemneid
  • 35 g kaerahelbeid
  • 2 spl riivitud kookost
  • 1 spl kakaod või kakaopulbrit

VALMISTAMINE:

  1. Eelsoojenda ahi kuumuseni 95˚C.
  2. Lisa mandlid, pekaanipähklid ja ¼ veest FourSide kannu ning aseta kaas kannule. Sega madalal kiirusel 20 sekundit.
  3. Lisa ülejäänud ained retseptis antud järjekorras ning aseta kaas kannule. Sega madalal kiirusel 30 sekundit.
  4. Õlita 22×22 cm suurune ahjuplaat ning suru saadud segu panni põhja.
  5. Küpseta 50 minutit.
  6. Jahuta täielikult ning lõika kaheksaks 5×10 cm suuruseks ristkülikuks.
  7. Pakenda ning tarbi 3 päeva jooksul või sügavkülmuta kuni 1 kuu.