Valgubatoon

VAJA LÄHEB:
- 150 g 3 tundi leotatud ja kurnatud mandleid
 - 70 g pekaanipähkleid
 - 120 ml vett, jaotatuna
 - 150 g datleid
 - 1 spl chia seemneid
 - 35 g kaerahelbeid
 - 2 spl riivitud kookost
 - 1 spl kakaod või kakaopulbrit
 
VALMISTAMINE:
- Eelsoojenda ahi kuumuseni 95˚C.
 - Lisa mandlid, pekaanipähklid ja ¼ veest FourSide kannu ning aseta kaas kannule. Sega madalal kiirusel 20 sekundit.
 - Lisa ülejäänud ained retseptis antud järjekorras ning aseta kaas kannule. Sega madalal kiirusel 30 sekundit.
 - Õlita 22×22 cm suurune ahjuplaat ning suru saadud segu panni põhja.
 - Küpseta 50 minutit.
 - Jahuta täielikult ning lõika kaheksaks 5×10 cm suuruseks ristkülikuks.
 - Pakenda ning tarbi 3 päeva jooksul või sügavkülmuta kuni 1 kuu.