Velvetine spinatipüreesupp

Vaja läheb:
- 1/8 tl jahvatatud musta pipart
 - 120 ml keedetud suuri valgeid ubasid
 - 1/8 tl karripulbrit
 - 960 ml värsket spinatit
 - 1/2 tl oliiviõli
 - 1 spl hakitud sibulat
 - 240 ml juurviljapuljongit
 
Valmistamine:
- Kuumuta õli keskmise suurusega pannil, lisa sibul ja pruunista klaasistumiseni.
 - Lisa pannile spinat, aseta kaas pannile ning küpseta, kuni spinat on närtsinud.
 - Lisa kõik koostisosad FourSide või WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule.
 - Vali menüüst „Soup,“ „Hot“ või „90“ tsükkel (soovitud supi temperatuuri saavutamiseks võib protsessi korrata) või sega kiirel kiirusel (kiirus 9-10) 180 sekundit.