Velvetine spinatipüreesupp

Vaja läheb:

  • 1/8 tl jahvatatud musta pipart
  • 120 ml keedetud suuri valgeid ubasid
  • 1/8 tl karripulbrit
  • 960 ml värsket spinatit
  • 1/2 tl oliiviõli
  • 1 spl hakitud sibulat
  • 240 ml juurviljapuljongit

Valmistamine:

  1. Kuumuta õli keskmise suurusega pannil, lisa sibul ja pruunista klaasistumiseni.
  2. Lisa pannile spinat, aseta kaas pannile ning küpseta, kuni spinat on närtsinud.
  3. Lisa kõik koostisosad FourSide või WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule.
  4. Vali menüüst „Soup,“ „Hot“ või „90“ tsükkel (soovitud supi temperatuuri saavutamiseks võib protsessi korrata) või sega kiirel kiirusel (kiirus 9-10) 180 sekundit.