Piparmündijäätis šokolaaditükkidega

Vaja läheb: 60 ml 10% kohvikoort 90 ml magustatud kondenspiima 1/2 tl vanilliekstrakti 1/4 tl värsket sidrunimahla 475 ml täispiima kuubikuid (umbes 1 plaaditäis külmutatud piima) 38 g šokolaadilaaste 1 tl piparmündiekstrakti 60 ml beebispinatit Valmistamine: Lisa kõik koostisosad väljaarvatud šokolaadilaastud FourSide või WildSide+ kannu ning aseta kaas kannule. Vali menüüst „Ice Cream“ või sega […]

Energiabatoon kirsside ja pekaanipähklitega

Vaja läheb: 35 g kaerahelbeid 40 g Kreeka pähkleid 40 g pekaanipähkleid 3 kivideta Medjooli datlit 75 g kuivatatud kirsse 1/8 tl meresoola 0 1/16 tl jahvatatud kaneeli 2 spl maitsestamata soja- või riisi proteiinipulbrit 1 1/2 spl linaseemneid Valmistamine: Lisa linaseemned ja kaerahelbed Twister kannu ning aseta kaas kannule. Hoia ühe käega kaant ning […]

Valgubatoon

VAJA LÄHEB: 150 g 3 tundi leotatud ja kurnatud mandleid 70 g pekaanipähkleid 120 ml vett, jaotatuna 150 g datleid 1 spl chia seemneid 35 g kaerahelbeid 2 spl riivitud kookost 1 spl kakaod või kakaopulbrit VALMISTAMINE: Eelsoojenda ahi kuumuseni 95˚C. Lisa mandlid, pekaanipähklid ja ¼ veest FourSide kannu ning aseta kaas kannule. Sega madalal […]

Kodune müsli

Vaja läheb: 420 g kaerahelbeid 70 g kooreta päevalilleseemneid 50 g magustamata riivitud kookost 70 g linaseemneid 60 g Kreeka pähkleid 2 spl rapsiõli 120 ml mett 1/8 tl kosher soola 1/2 tl vanilliekstrakti 75 g rosinaid 75 g kuivatatud jõhvikaid Valmistamine: Eelsoojenda ahi kuumuseni 180˚C. Jaota kaerahelbed, päevalilleseemned ja kookoshelbed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta […]

Brokolipüreesupp röstitud mandlitega

VAJA LÄHEB: 100 g mandleid 700 ml madala naatriumisisaldusega juurviljapuljongit 950 ml aurutatud brokoliõisikuid 2 viilutatud ja aurutatud suvikõrvitsat 1/4 tl kosher soola 1/8 tl jahvatatud musta pipart VALMISTAMINE: Eelsoojenda ahi  kuumuseni 180˚C. Lisa mandlid FourSide või WildSide+ kannu ning aseta peale kaas. Vali menüüst „Speed Up“ kiiruseni 1 ja sega 30 sekundit. Laota mandlipuru […]

Porgandipüreesupp õunaga

Vaja läheb: 6 keskmist kooritud ja jämedalt tükeldatud porgandit 1/2 keskmist jämedalt hakitud kollast sibulat 1 kooritud, neljaks lõigatud, ilma südamikuta jämedalt tükeldatud õun 1 spl oliiviõli 475 ml juurviljapuljongit 1 tl kuivatatud tüümiani 1/4 tl jahvatatud musta pipart 1/4 tl kosher või meresoola 1/4 tl selleriseemneid Valmistamine: Eelkuumuta ahi kuumuseni 220˚C. Aseta porgandi, sibula […]

Suitsune bataadipüreesupp peekoniga

Vaja läheb: 3 suurt bataati või jamssi 4 küüslauguküünt 1 spl suitsutatud paprikapulbrit 1 spl tšillipulbrit 1,4 l kanapuljongit 1/2 tl musta pipart 2 spl oliiviõli 60 g võid 1/2 spl suitsutatud paprikapulbrit 1 spl tšillipulbrit 1/2 spl vahtrasiirupit 1 keskmine magus sibul 8 viilu peekonit 1 1/2 tl meresoola Valmistamine: Eelkuumuta ahi kuumuseni 200˚C. […]

Tummine kartulipüreesupp

Vaja läheb: 420 ml soojendatud piima 1 puhastatud ja poolitatud roheline sibul 60 ml vähendatud rasvasisaldusega cheddari juustu 1/4 tl kosher soola 1/8 tl jahvatatud musta pipart 2 suurt küpsetatud või keedetud kartulit 3 viilu küpsetatud ja tükeldatud peekonit 60 ml lahjat hapukoort Valmistamine: Lisa piim, hapukoor, sibul, cheddari juust, sool, pipar ja 1 küpsetatud […]

Kreemjas tomatisupp tšilliga

Vaja läheb: 1 chipotle pipar, vähemvürtsika supi puhul ainult pool 1/2 porgandit 1/4 sibulat 475 ml tükeldatud või terveid tomateid omas mahlas 1/2 tl meresoola 1/2 tl suhkrut 2 spl vahukoort Valmistamine: Lisa koostisosad WildSide+ või FourSide kannu retseptis antud järjekorras. Aseta kaas kannulening vali menüüst „Soup,“ „Hot,“ „90“ või sega maksimum kiirusel 90 sekundit. […]